Contact

Contact

General Info

BareFoodGiulia cosy bar and boutique hotel

Leopoldplein 26
3500 Hasselt BE
T → +32 11 93 33 80
M → +32 472 12 45 01
E → info@barefoodgiulia.be

BareFood Bar

Onze bar is elke dag geopend voor privé evenementen of één van onze eigen activiteiten:

Suitcase Breakfast:
Maandag tot zaterdag van 8u30 tot 11u.

Lazy Sunday Breakfast:
Zondag van 8u30 tot 13u30.

Aperitivo:
Vrijdag & zaterdag van 16u tot 21u.

Klik hier voor onze andere activiteiten in onze bar.

 

Voor hotelgasten:

Onze bar is ook geopend voor onze hotelgasten van maandag tot en met zondag tijdens de check-in van 16u tot 18u om iets te bestellen in roomservice van onze drankenkaart Giulia.

Hotel Giulia

Hotel Giulia is 7/7 open.

Check-in:
Elke dag van 16u tot 18u.
Op afspraak of automatische check-in mogelijk.
Vanaf 01.01.2024 zal de check-in op zondag enkel automatisch gebeuren met codes die per sms verstuurd worden vóór 16u naar het gsmnummer opgegeven bij de reservatie.  

Check-out:
Maandag tot vrijdag vóór 10u.
Zaterdag tot zondag vóór 10u30.

Late check-out:
Enkel mogelijk op afspraak en afhankelijk van de bezetting. Wordt aangerekend aan €25,- (+1u) of aan €50,- (+2u) na de reguliere check-out tijd. (Max 2u toegelaten)

Baggage drop-off:
Mogelijk in onderling overleg.en voorbehouden aan gasten die niet met eigen vervoer komen (bijv. met het openbaar vervoer)

Fiets en/of auto parking:
BareFood Giulia heeft 3 (van zo tot do) tot 7 standplaatsen (op vrij en za) ter beschikking. Voor reservatie mail naar info@barefoodgiulia.be. Meer informatie over de parkeergelegenheid, zie onderaan de pagina.

Getting There

Per auto is BareFoodGiulia zeer makkelijk te bereiken, bekijk ons parkeeraanbod onderaan de pagina. Ook per trein zijn wij gemakkelijk te bereiken, het station van Hasselt bevindt zich op slechts een 500-tal meter.

Bij Visit Hasselt (Maastrichterstraat) kunnen jullie ook fietsen huren die jullie verblijf in en rond Hasselt en zelfs in heel Limburg nog aangenamer en avontuurlijker kunnen maken. Tevens kunnen er vespa’s gehuurd worden bij Vespa Vibes recent gehuisvest aan de rand van Hasselt.

Ook onze 'Old Lady Giulia', Alfa Romeo Giulia 1976, aangekleed in onze prachtige huisstijl, kan tevens aangevraagd worden voor transport van en naar het treinstation of eventueel van en naar een evenement in onze Expo (Trixxo Arena). Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en de tarieven. Helaas is op heden onze Giulia in herstelling :(.

Getting There
Getting There

Parking

BareFood Giulia beschikt over 3 standplaatsen tijdens de week en liefst 7 standplaatsen tijdens het weekend en dit op slechts enkele meters van het hotel in de privé ondergrondse parking (Leopoldplein 18) (de parkeerplaatsen bevinden zich op niveau -1 of -2 ter hoogte van de naambordjes ‘BareFoodGiulia’). De parkeerplaatsen moeten op voorhand gereserveerd worden en zijn pas definitief gereserveerd na toewijzing door BareFoodGiulia met mededeling van de juiste genummerde parkeerplaats. Gelieve dus niet zonder voorafgaande reservatie de ondergrondse parking binnen te rijden.

Het basistarief is €18,- per nacht en per plaats. Parkeerplaats is beschikbaar voor de hotelgast vanaf de dag van de check-in 12u tot dag van de check-out 10u (ma tot en met vrij) en 10u30 (za en zo). Gezien op zaterdag en zondag de toegangspoort volledig gesloten is moeten de gasten met het oog op parkeren zich eerst aanmelden bij ons hotel. Dit kan om 12u of vanaf 16u. Andere tarieven en huurtijden bespreek je best met ons BareFoodGiulia team.

Let op plaatsen zijn beperkt dus reserveer tijdig. Eenmaal parkeerplaats gereserveerd zijn de annulatievoorwaarden geldend op de huur van de hotelkamers van toepassing! Auto’s mogen niet hoger zijn dan 1,75 m wegens beperkte doorrijhoogte van en naar de verschillende niveaus. De toegangspoort tot de garage is altijd gesloten van 19:00 tot 07:00 en van vrijdagavond 19:00 tot en met maandagmorgen 07:00 zodat jullie je eerst moeten aanmelden via het hotel. Zie opmerking hierboven met betrekking tot toegang parking in het weekend.

LET OP : Wij zien ons genoodzaakt bij onrechtmatig gebruik van een parkeerplaats die niet toebehoort aan BareFoodGiulia of van een parkeerplaats die door de hotelgast niet werd gereserveerd bij BareFoodGiulia een boeteclausule toe te passen van € 125,00 per inbreuk per keer.

Fietsen zijn ook welkom en dit gratis indien in combinatie met een gereserveerde autostandplaats. Indien enkel fietsen worden gestald is een vergoeding verschuldigd aan € 5,00 per nacht en per fiets.

Mochten er geen vrije parkings meer beschikbaar zijn dan zijn er in de buurt van BareFoodGiulia meerdere openbare parkeergelegenheden o.a aan het Leopoldplein, aan Truiderbrug Noord of Zuid, onder de TT-wijk, in de buurt van het station en de vele Q-parkings in Hasselt.

Get in Touch

Gelieve het contactformulier in te vullen indien je meer informatie wenst of speciale verzoeken hebt. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met  je opnemen.

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →