Barefood Bar Barefood Giulia Hotel Giulia Hotel

Barefood Bar

Bar(e)Food Bar

BareFood (Bar E Food) bevindt zich op het gelijkvloers. Vanuit de lounge kunnen jullie uitkijken over het groene Leopoldsplein. Er zijn meerdere gezellige hoekjes en plekjes waar jullie kunnen genieten van een lekkere koffie of een glas wijn, een met zorg bereide cocktail of iets heerlijk fris. Je kunt er wegdromen bij onze verschillende activiteiten zoals onze heerlijke breakfast opties of tijdens onze Aperitivo avonden. Het ruime en gevarieerde aanbod aan dranken wordt met liefde uitgekozen en de begeleidende comfort bites worden met passie bereid.

Bar(e)Food Bar

BFG Experience

 

Suitcase Breakfast

Maandag tot zaterdag van 8u30 tot 11u.

Ons zorgvuldig samengesteld en one-of-a-kind Suitcase Breakfast staat elke weekdag en zaterdag voor jullie klaar. Reserveer tijdig jouw plekje en minstens 1 dag (24u) op voorhand  gezien wij voor een individuele en persoonlijke aanpak opteren!

Meer informatie

 

Lazy Sunday Breakfast

Elke zondag van 8u30 tot 13u30.

Ons heerlijk en gastronomisch ontbijt wordt elke zondag geserveerd. What's in a name! Geniet rustig en uitgebreid samen met uw familie, vrienden of partner. Enkel op reservatie en minstens 1 dag (24u) op voorhand gezien wij voor een persoonlijke en individuele aanpak opteren.

Meer informatie

 

Aperitivo

Elke vrijdag en zaterdag van 16u tot 21u.

Kom genieten van zorgvuldig gemaakte cocktails & mocktails, een glas wijn of een frisse pint. Dit in combinatie met onze Italiaanse Aperitivi.

Reserveren is niet nodig. Spring gewoon eens binnen en geniet.  

Meer informatie

BFG Experience
BFG Experience

What we offer

ENJOY WITH ALL YOUR SENSES

Wij werken met lokale leveranciers en gaan voor seizoensproducten. Deze vormen de basis van onze BareFood tijdens de Breakfasts & Aperitivo. We richten ons op goed, gezond en voedzame gerechten maar we geloven ook in guilty pleasures. Onze zorgvuldig samengestelde cocktails & mocktails doen hier mee alle eer aan.

What we offer

Your Event Location

CELEBRATE, MEET OR RELAX

Onze BareFood Bar inzetten als jouw unieke locatie voor een evenement? Onze bar staat vaak in de kijker voor jouw babyshower, after work of privé feest. Liever wat rustiger gebruiken voor een business of breakfast meeting? Geen probleem! Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Neem contact op

Cadeaubon

BareFood staat voor onvergetelijke momenten en ervaringen. BareFood is nu eenmaal puur genieten van een smaakvol plankje antipasti italiani voor twee, aangevuld met onze signature polpette en een heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Waarom zou je zoiets niet willen delen met je familie, vrienden of collega's ... kortweg, iedereen die, volgens jou, het verdient om in de watten gelegd te worden.  

Wij hebben hier uiteraard een simpele oplossing voor ... koop een cadeaubon aan de balie (enkel tijdens de openingsuren van de bar) of via mail, betaal je gewenste bedrag en deel daarna het geluk met die speciale persoon of personen in je leven. Nothing less but so much more!

Cadeaubon

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →