Barefood Bar Barefood Giulia Hotel Giulia Hotel

Barefood Giulia

Curiosity bar
meets
boutique hotel in an
iconic location

Let's meet Barefood and Giulia, een gezellige feel-at-home bar en een uniek boutique hotel met 7 luxueuze en stijlvolle kamers gelegen in een prachtig gerenoveerd herenhuis in het centrum van Hasselt — Hoofdstad van de Smaak. Barefood Giulia is the place to be om van jouw bezoekje een onvergetelijke ervaring te maken. Let all your senses come to life

News

Lente 2020, wat is me dat!

Corona. Nooit van gehoord, toch niet in de betekenis zoals ze ons nu dagelijks door de strot wordt geramd.

Wie had dit kunnen denken of voorspellen op oudejaarsavond toen we nog vol goede moed aan 2020 dachten en veel zin hadden om er aan te beginnen. 'Met onze voeten 'Bare to the ground ' kijken we alvast uit naar een uitdagend, spannend, mooi en warmmenselijk 2020', zo hadden we het bij BareFoodGiulia in deze rubriek verwoord bij de aanvang van 2020.

Nu zouden we 2020 liefst zo snel mogelijk willen doorspoelen, maar zo werkt het helaas niet. Geen remote-control kan ons sneller door deze surreële periode van ons leven zappen.

We moeten er allen door en hopelijk 'safe & sound'. Warmmenselijk waren de voorbije weken zeker en vast en hier kunnen we ons aan optrekken.

Het einde van de lockdown zit er langzaam maar zeker aan te komen en dus moeten we ons goed voorbereiden en ervoor zorgen dat BareFoodGiulia er terug staat en zelfs nog beter dan de eerste zes maanden. Dus hebben we wat aanpassingen doorgevoerd aan ons project en het traject wat bijgestuurd, maar we houden nog meer vast aan ons 'origineel' concept. 

Een crisis moet je aangrijpen om te mijmeren, te herbronnen en vooral ook bij te sturen waar nodig en wenselijk.

In die optiek stelt BareFoodGiulia jullie heel graag haar nieuwe openingsuren (zie contact) voor, geeft ze jullie inzage in de nieuwe lunchkaart en de nieuwe drankenkaart(zie BareFoodmenu).

Wil je graag op de hoogte blijven van onze events en acties: schrijf je in op onze Gazette Newsletter onderaan deze pagina, of hier!

News

Op de agenda

-nieuwe openingsuren (zie contact)

-nieuwe lunchkaart (zie barefoodmenu)

-nieuwe drankenkaart (zie barefoodmenu)

JUNE 2020: UPCOMING

Concept

Where our passion lies

Barefood Giulia is het resultaat van passie, smaak en moed. Wij willen onze gasten niet alleen laten genieten van en ontspannen bij een heerlijk en verfrissend aanbod aan dranken en hapjes, maar ook inspireren. Deze gedachte vind je terug in onze inrichting, gekenmerkt door een verfijnde en luxueuze maar toch ook aparte touch. Wij verwerken graag lokale producten en doen hiervoor vaak beroep op leveranciers nearby. Onze inspiratie reikt echter ook ver daarbuiten waardoor je kan kennismaken met het allerbeste wat Hasselt, Limburg en de wereld te bieden heeft. 

Concept
Concept
Concept

Simply the place to ... 

D rink
E at
L isten
E njoy &
T alk @
E ase

... and have a good night's sleep

The Premises

Het pand is een prachtig gerenoveerd herenhuis aan het Leopoldplein in het centrum van Hasselt. Het interieur is high end en stylish met een gedurfde en aparte touch. De muren worden bekleed met prachtige wall graphics en kunstwerken. Oud en nieuw ontmoeten elkaar in een natuurlijke samenvloeiing van lokaal vakmanschap en artistieke visie. Kom het zelf ontdekken en laat je verleiden door Barefood Giulia. 

The Premises
The Premises
The Premises

Where old meets new
design loves kitsch
and nice people make friends

The Premises

Barefood

Make yourself at home

Laat je neerploffen met een goed boek in één van onze upcycled zetels en geniet van aangepaste muziek op de achtergrond of schuif gezellig aan onze prachtige toog en laat je meeslepen door de interessante gesprekken. Leuke drankjes en smaakvolle hapjes maken je Barefood en Giulia experience compleet. 

Barefood
Barefood

Giulia

Have a good night sleep

Giulia is een warm boutique hotel met 7 luxueuze kamers voorzien van alle modern comfort gegoten in een unieke stijl. Ons team probeert je verblijf zo persoonlijk en aangenaam mogelijk te maken.

Giulia
Giulia
Giulia
Giulia

Lazy Sunday Noon

Wat is er leuker dan op een Lazy Sunday Noon je met familie, vrienden, collega's ... tijdens een feestelijke lunch te laten verwennen door een gastchefkok die zijn eigen interpretatie geeft aan het concept Barefood Giulia. Elke eerste zondag van de maand kan je - mits reservatie - deel uitmaken van deze unieke ervaring.

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →