Business @ BFG

Business @ BFG

Business @ BFG

People who work together will win ... (Vince Lombardi)

Remote and Hybrid Work are here to stay! Dat heeft de pandemie ons heel duidelijk doen inzien. We kunnen er dus beter het beste van maken ... allen samen.  

Het huis staat er nog, maar de voegen zijn stevig aangetast. Tijd om daar werk van te maken. (Marleen Miermans). 

Wat de pandemie ons ook heeft doen inzien is de nood aan menselijk contact en samenkomen. Bijgevolg biedt BareFood Giulia bedrijven en teams de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de creatieve en stimulerende omgeving die ons zo kenmerkt. Wil je voor een lekker uitgebreide lunch of een fijne teambuilding even nog een brainstormingsessie houden of de strategie van de komende maanden bespreken? Dat kan uiteraard bij ons. Vanaf 10u tot 16u (maandag tot en met vrijdag) is onze benedenverdieping (+- 40m²) immers beschikbaar als meeting room, uitgerust met een groot projectiescherm, whiteboard en WiFi. Ideaal voor een businessmeeting in stijl. You only deserve the best, why settle for less?! ;)

Uiteraard hoeft niet alles business as usual te zijn. Een heerlijk ontbijt met je teamleden gevolgd door een teambuildingevent zoals een uitdagende escape room, een verfrissende fietstocht of een gezellig rondje petanquen vergezeld van enkele heerlijke cocktails ... wie kan daar nu neen tegen zeggen?!

Bekijk alvast onze opties hieronder!

Business Meeting @ BFG

Vanaf 10u tot 16u (maandag tot en met vrijdag) is onze benedenverdieping (+- 40m²) ook afzonderlijk beschikbaar als meeting room, uitgerust met een groot projectiescherm, whiteboard en WiFi. Verhuur van deze ruimte voor business meetings of events komt neer op 50 EUR/uur (exclusief BTW) (drank niet inbegrepen). 

Meet(ing) for Breakfast

Meet(ing) for Breakfast tot +- 20 personen
Een heerlijk ontbijt is de beste start van een productieve dag. Combineer je strategiebespreking op een time-efficient manner met ons heerlijke Suitcase Breakfast @ BFG. 

Meet(ing) before Lunch

Meet(ing) before Lunch tot +- 20 personen
Alvorens het uitgebreide gastronomische aanbod van Hasselt en omgeving te verkennen voor een heerlijk frisse lunch, nog even bijeenkomen voor een meeting? Vanaf 10u tot 16u (maandag tot en met vrijdag) is onze benedenverdieping (+- 40m²) immers beschikbaar als meetingroom met projectiescherm, whiteboard en WiFi.

Meet(ing) before Dinner

Meet(ing) before Dinner tot +-20 personen
Nog even stevig doorwerken in onze meetingroom met projectiescherm, whiteboard en WiFi om daarna heerlijk te tafelen in één van de vele superrestaurants die Hasselt - de Hoofstad van de Smaak - rijk is.
Klinkt die zucht aan het einde van de werkweek je oh zo bekend in de oren? ... Thank God It's Friday: op vrijdag (van 16u tot 21u) bieden wij Aperitivo@BareFood aan. De ideale kans om je collega's in een ongedwongen sfeer beter te leren kennen alvorens Hasselt culinair te gaan ontdekken.

Meet(ing) before Night

Meet(ing) before a Night tot +- 9 personen
Wil je de team-spirit extra glans geven, dan kun je Meet(ing) before Dinner combineren met een overnachting in één van onze 7 originele en creatieve kamers en sluit je jouw Business @ BFG af met een heerlijk Suitcase Breakfast

Teambuilding @ BFG

Teambuilding @ BFG met overnachting tot max 9 à 14 personen (ontbijt inbegrepen). 
De mortel is verdwenen tussen de bakstenen. Maar het goede nieuws is dat het gebouw en de funderingen er nog staan. Een hecht team gekenmerkt door een gezonde bedrijfscultuur, dat streven we allemaal na. 
Om op een snelle en efficiënte manier de neuzen van jouw team weer in dezelfde richting te krijgen, kan je bij BareFoodGiulia een teambuilding organiseren. Start de dag met een voormiddagmeeting (eventueel met ontbijt), gevolgd door een lichte lunch in één van de vele hippe zaakjes in Hasselt, waarna het tijd is voor ontspanning met een uitdagende teambuildingactiviteit (zelf te organiseren, maar we geven je graag enkele leuke tips). Na een verfrissende douche in ons hotel gaan jullie heerlijk dineren in één van de vele toprestaurantjes in Hasselt. Je sluit je top-teambuilding af met ons prachtig Suitcase Breakfast na een zalige nachtrust in één van de 7 creatieve en unieke kamers van BareFoodGiulia. 

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →