Lazy Sunday Noon (On Hold)

Lazy Sunday Noon (On Hold)

We're back! - Eén unieke zondag per seizoen van 13u (start) tot 16u ... (On Hold)

Eindelijk is onze bekende Lazy Sunday Noon terug. Laat je culinair verrassen door één van onze gastchefs in onze vertrouwde cosy BareFood Bar terwijl je geniet van een live muzikaal achtergrondoptreden. 

Wat is er leuker dan je te laten verwennen op een Lazy Sunday Noon tijdens een down-to-earth lunch met familie, vrienden of collega’s en opgediend op de tonen van bijpassende live muziek? Een heerlijke flashback naar die zondagmiddagen aan tafel bij oma, zij het met onze bekende BFG touch (of was er bij jouw oma thuis op zondag ook een muziekartiest aanwezig?!). Onze gastchefkok, die zijn eigen interpretatie geeft aan het concept BareFoodGIULIA, verrast jullie op culinaire wijze; de artiest op muzikale wijze (gelukkig maar 😉). Kortom, totally different from your traditional restaurant experience.

Deze unieke ervaring wordt aangeboden in een "all-together-dinner style" (gezamenlijk aperitief in onze trendy lounge of leuke stadstuin, in lazy tempo gevolgd door een verrassend seizoensgeïnspireerd 3-gangenmenu, geserveerd aan onze lange en gezellige tafels) terwijl jullie kunnen genieten van alle faciliteiten die de bar te bieden heeft, gaande van boeken, muziek, kunst en onze expositietuin. Feel free to explore, move your ass and meet other lovely and incredibly interesting people.

Enkel op reservatie via mail: info@barefoodgiulia.be. Vermeld in je reservatiemail je naam en voornaam, het aantal aanwezige personen en je gsmnummer. De reservatie is pas definitief na de betaling van een voorschot van 50% op het rekeningnummer BE98 0018 4207 8193. Wees er snel bij want onze plaatsen zijn beperkt.

We starten stipt om 13u, dus zorg dat je er op tijd bij bent. De BFG Experience is immers een totale immersie van het begin tot het einde 😊

Reserveer nu

#dolcefarniente #foodsharing #storysharing #goodvibes

 

Data 2022 (On Hold)

Lente 03/04 – Bartalacarte (Freelance chef – thuiskok, Hasselt) – too bad if you missed it 😊

Zomer 05/06 – Jo Lemmens (Restaurant U, Genk) met live muziek van Pancho Kusters

 

Meer activiteiten?

Benieuwd wat voor activiteiten BareFoodGIULIA nog te bieden heeft? Bekijk al onze activiteiten.

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →