Visit Limburg

Visit Limburg

Ontdek het culturele en historische erfgoed alsook de prachtige natuurgebieden van Limburg, de meest groene provincie van Vlaanderen. Niet te missen zijn uiteraard de diverse fantastische fiets- en wandelroutes.
Voor meer informatie, check alvast www.visitlimburg.be/nl

Ontdek Limburg met de Vespa

Voor een zomers vakantiegevoel moet je niet ver zoeken. Huur gewoon een vespa en ga op ontdekking in de Hasseltse omgeving, het heuvelachtige Haspengouw of het industriële erfgoed van de Limburgse mijnsites. Waarom niet een uitstapje naar het gezellige Maastricht? Je kan deze topper ook combineren met een heerlijke picknick. Zeker doen is de boodschap!
Ga naar Vespa Vibes

 

Kunst op de Kaart: Limburg

Hedendaags kunst en moderne architectuur in één prachtige fietstroute doorheen de gemeenten van Hasselt, Borgloon, Diepenbeek en Alken. De beroemde doorkijkkerk (Reading between the Lines) is slechts één van de vele bezienswaardigheden.
Ontdek Kunst op de Kaart: Limburg

 

Mijnerfgoed

Wat zou Limburg vandaag zijn zonder zijn haar mijnverleden? In de omgeving liggen Mijnsite Winterslag (waaronder het creatieve C-mine) en Mijnsite Waterschei (waaronder het innovatieve Thor Park)
www.visitlimburg.be/nl/mijnerfgoed 

Fietsen door het Water in Bokrijk

Heb je jij ook al eens afgevraagd hoe het voelde om als Mozes de Rode Zee te doorkruisen? Laat deze unieke wandel- of fietsbeleving in het prachtige natuurgebied van Bokrijk dan zeker niet links liggen. 
www.visitlimburg.be/nl/fietsendoorhetwater

 

Kunst in open ruimte

Ontdek met de fiets of de vespa de speciale kunstwerken verweven doorheen het prachtige landschap van Limburg. Enkele aanraders zijn het doorkijkkerkje (Reading between the Lines) en het zwevende kappeletje (Helsheaven)
www.visitlimburg.be/nl/blog/kunst-open-ruimte

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →