BareFoodGIULIA Meets Art Next Door

BareFoodGIULIA Meets Art Next Door - Woensdag 25/05

Eén unieke woensdagavond per seizoen van 19u tot 21u komen de creatieve breinen van BareFoodGIULIA en haar artistieke buren samen om jullie een kijkje te bieden in de bijzondere leefwereld en kunstenaarswoning van Joke Timmermans en Herman Maes.

Herman Maes (1959) is beeldend kunstenaar, curator en kunstverzamelaar. Joke Timmermans (1980) is fotografe, journaliste en docente aan de hogeschool PXL Hasselt. Hun 19de eeuwse huis is al decennialang een kunstenaarswoning. In huis plaatsen ze alle mogelijke kunstvormen naast en tegenover elkaar, van historische avant-garde tot actuele kunst. Zo is hun huiselijke omgeving voortdurend in verandering.

Voor deze gelegenheid (woensdag 25 mei) tonen ze kunstwerken waarin de kleur groen - symbool van de lente - een cruciale rol speelt.

De start (stipt om 19u) begint bij BareFoodGIULIA met een introductie door Joke en Herman vergezeld van een aperitiefje en hapjes. Daarna verplaatsen we ons naar het atelier en de kunstenaarswoning (geen zorgen, deze ligt slechts enkele huizen verderop). Afsluiten doen we opnieuw bij BareFoodGIULIA met een drankje en hapjes. 

Kostprijs: 29 EUR/pp

Reserveren via mail naar info@barefoodgiulia.be

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →