Second Lazy Sunday

Second Lazy Sunday

Op zondag 3 november 2019 heet het hele team van Barefood Giulia jullie opnieuw welkom op hun tweede Lazy Sunday Noon tussen 11u en 15u met als gastchefkok Bram Medaer, een jonge gedreven patissier van opleiding, die na vele omzwervingen in de betere restaurants ook zijn passie voor de hartige keuken heeft ontdekt.

Na het succes met Jo Lemmens opteren we ook hier voor een herfstmenu, ditmaal bestaande uit 5 gangen gaande over vis, gevogelte, zoet, hartig, aards … (€ 45,00 excl. dranken).

Wij van Barefood Giulia trachten jullie een gezellige zondagmiddag te bezorgen met aangepaste dranken van water tot digestief zowel alcoholisch (drankenpakket aan € 30,00 excl. waters en koffie of thee) als non-alcoholisch (aangepast drankenpakket aan € 15,00 excl. waters en koffie of thee) in een leuke gezellige ontspannen sfeer van muziek, boeken, kunst en aangenaam gezelschap, of je nu alleen bent of met familie of vrienden — come and join us. Gezien de plaatsen beperkt zijn (max 24 couverts) is reserveren noodzakelijk en dit uiterlijk tot en met 30/10 via mail naar info@barefoodgiulia.be dan wel telefonisch +32472124501.

Hope to see you there!

03.11.2019

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →