3rd Lazy Sunday Noon

3rd Lazy Sunday Noon

Noteer in jullie agenda! Plaatsen helaas beperkt

Op zondag 1 december 2019 heet het hele team van Barefood Giulia jullie heel graag en opnieuw welkom en ditmaal op hun reeds derde Lazy Sunday Noon tussen 11u30 en 15u met als gastchefkok Rik Venken, een ervaren rot in het vak (voormalig eigenaar chefkok van De Levensboom Leopoldplein Hasselt) en bedreven (en vooral vervuld met passie voor eten, voor het leven, voor mensen, wat een warme persoonlijkheid) in de kunst om van groenten en fruit sexy gerechten te maken, waarbij je helemaal niet verlangt of snakt naar vlees of vis. Dit wordt de toekomst: eventueel een dagje vlees, gevogelte of vis per week en de andere dagen staan een gezond uitgebalanceerd en gevarieerd aanbod van heerlijke groenten, fruit en noten … op het menu.

Na het succes met Jo Lemmens en Bram Medaer opteren we ook hier voor een herfstmenu maar met een iets meer Aziatische inslag (5-gangen € 45,00 excl. dranken)

Wij van Barefood Giulia trachten jullie in onze inmiddels gekende huiselijke setting een oergezellige zondagmiddag te bezorgen met aangepaste dranken van water tot digestief zowel alcoholisch (drankenpakket aan € 30,00 excl. waters en koffie of thee en extra's) als non-alcoholisch (aangepast drankenpakket aan € 25,00 excl. waters en koffie of thee en extra's) in een leuke gezellige ontspannen sfeer van muziek, boeken, kunst en aangenaam gezelschap, of je nu alleen bent of met familie of vrienden come and join us. Gezien de plaatsen beperkt zijn (max 24 couverts) is reserveren noodzakelijk en dit uiterlijk tot en met 27/11 via mail naar info@barefoodgiulia.be dan wel telefonisch +32472124501 of +3211933380. Gelieve ook mee te delen of jullie het alcoholische of non-alcoholische drankenpakket willen. Bij reservatie wordt jullie het rekeningnummer meegedeeld waarop jullie het bedrag voor de door jullie gekozen formule kunnen storten, waarna jullie reservatie definitief is.

Team Barefood Giulia

01.12.19

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →