Barefood Bar Barefood Giulia Hotel Giulia Hotel

Barefood Giulia

Curiosity bar
meets
boutique hotel in an
iconic location

Let's meet Barefood and Giulia, een gezellige feel-at-home bar én een uniek boutique hotel met 7 luxueuze en stijlvolle kamers gelegen in een prachtig gerenoveerd herenhuis in het centrum van Hasselt — Hoofdstad van de Smaak. Barefood Giulia is the place to be om van jouw bezoekje een onvergetelijke ervaring te maken. Let all your senses come to life

News

Lente 2020 is op een zeer surreële manier gepasseerd en een erg mooie en warme zomer  loopt alweer op zijn einde. Laat nu de herfst met zijn prachtige kleuren (Indian Summer), geuren en smaken maar komen. Wat is er leuker dan lange wandelingen in het herfstbos op zoek naar bospaddestoelen om daarna bij een haardvuur te genieten van een dampende kom pittige pompoensoep?

Wat houden we bij BareFoodGiulia enorm van de seizoenen, iedere keer weer anders en verrassend ... zoals ons eigen concept BareFood Giulia.

Vandaar dat we nu al graag aankondigen dat er in de loop van dit nieuwe seizoen leuke veranderingen en verrassingen op til staan.

 

Nieuwe openingsuren voor de bar, nieuwe drankenkaart.

Helaas geen lunch meer, maar we kunnen jullie in Hasselt zovele andere leuke alternatieven aanbevelen.

Check binnenkort onze nieuwe openingsuren en nieuwe drankenkaart.

In afwachting hiervan verwijzen we naar de huidige openingsuren (zie contact) en drankenkaart.

 

Daarnaast speciaal voor onze leuke hotelgasten helemaal NIEUW  in ons aanbod als extra roomservice : onze 'GIULIA'-gasten  kunnen vanaf nu ook in de unieke sfeer van hun kamer genieten van een heerlijke 'bubbel', een elegante 'wijn' of een lekker fris lokaal 'biertje'.

Bekijk onze nieuwe GIULIA drankenkaart  (zie Giulia Drankenkaart) en bestel reeds vóór je check-in via  een mailtje aan info@barefoodgiulia.be of tijdens je verblijf aan de hotelbalie of via een berichtje op +32 (0) 472 12 45 01. Het team van BareFoodGiulia zet graag de gekoelde drank met bijhorende glazen en een knabbeltje klaar zodat jullie onmiddellijk na aankomst reeds ten volle van jullie ontspannende verblijf kunnen genieten en dit in het unieke kader van één van de zeven door jullie persoonlijk en zorgvuldig uitgekozen kamer. Cheers!!!

En last but not least ...

Bezorgd om je gezondheid en veiligheid? Geen zorgen, wij zijn dat ook en we hebben hiervoor de nodige maatregelen genomen.

Ons MOTTO van deze periode blijft...

'veilig en gezond maar toch gezellig en uniek'.

Hope to see you soon @BFG and bring your bubble (friends & family) with you!

 

Wil je graag op de hoogte blijven van onze events en acties: schrijf je in op onze Gazette Newsletter onderaan deze pagina, of hier!

News

Op de agenda

in  afwachting van de versoepeling van de huidige coronarestricties hebben we voorlopig nog geen 'evenementen' gepland. 

 

Concept

Where our passion lies

Barefood Giulia is het resultaat van passie, smaak en moed. Wij willen onze gasten niet alleen laten genieten van en ontspannen bij een heerlijk en verfrissend aanbod aan dranken en hapjes, maar ook inspireren. Deze gedachte vind je terug in onze inrichting, gekenmerkt door een verfijnde en luxueuze maar toch ook aparte touch. Wij verwerken graag lokale producten en doen hiervoor vaak beroep op leveranciers nearby. Onze inspiratie reikt echter ook ver daarbuiten waardoor je kan kennismaken met het allerbeste wat Hasselt, Limburg en de wereld te bieden heeft. 

Concept
Concept
Concept

Simply the place to ... 

D rink
E at
L isten
E njoy &
T alk @
E ase

... and have a good night's sleep

The Premises

Het pand is een prachtig gerenoveerd herenhuis aan het Leopoldplein in het centrum van Hasselt. Het interieur is high end en stylish met een gedurfde en aparte touch. De muren worden bekleed met prachtige wall graphics en kunstwerken. Oud en nieuw ontmoeten elkaar in een natuurlijke samenvloeiing van lokaal vakmanschap en artistieke visie. Kom het zelf ontdekken en laat je verleiden door Barefood Giulia. 

The Premises
The Premises
The Premises

Where old meets new
design loves kitsch
and nice people make friends

The Premises

Barefood

Make yourself at home

Laat je neerploffen met een goed boek in één van onze upcycled zetels en geniet van aangepaste muziek op de achtergrond of schuif gezellig aan onze prachtige toog en laat je meeslepen door de interessante gesprekken. Leuke drankjes en smaakvolle hapjes maken je Barefood en Giulia experience compleet. 

Barefood
Barefood

Giulia

Have a good night sleep

Giulia is een warm boutique hotel met 7 luxueuze kamers voorzien van alle modern comfort gegoten in een unieke stijl. Ons team probeert je verblijf zo persoonlijk en aangenaam mogelijk te maken.

Giulia
Giulia
Giulia
Giulia

Lazy Sunday Noon

Wat is er leuker dan op een Lazy Sunday Noon je met familie, vrienden, collega's ... tijdens een feestelijke lunch te laten verwennen door een gastchefkok die zijn eigen interpretatie geeft aan het concept Barefood Giulia. Elke eerste zondag van de maand kan je - mits reservatie - deel uitmaken van deze unieke ervaring.

Stay Tuned

For events & updates...
Join our mailing list →